Sign in as a tenant Sign in as a landlord Sign in as a company
Landlords profile photo
No ratings available so far
Jana B.
Neighborhood hero
Prague
Neighborhood hero
Show resume

Rating


References

Jana Belecová má letité zkušenosti s pronájmy jak bytů, tak i provozováním penzionu. Je velmi komunikativní, zná potřeby nájemců a vždy je řeší. Jejich byt je pro Flatio ideální, bude dobře slopužit lidem, kteří hledají místo pro několikaměsíční pobyt, ale i pro lidi, kteří se zdrží kratší dobu.
Jana byla velmi příjemný pronajímatel. Komunikativní, nápomocný, poskytla všechny potřebné informace pro užívání bytu i tipy jak pro samotné okolí, tak pro orientaci a pro snadný přesun do centra. Rád opět zavítám!
Férový pronajímatel bytu v super lokalitě s výbornou dostupností do centra. Obchody v docházkové vzdálenosti jsou skvělý bonus! Určitě doporučuju!
Velmi pohodlný, klidný a příjemný byt. Skvělí hostitelé. Velmi příjemná lokalita blízko do centra. Vřele doporučuji
Několikrát jsem v bytě Jany Belecové nocoval. Je to velmi příjemný byt s dobrou atmosférou. Jana je úžasná hostitelka, která myslí na detaily. Ubytováním hostů se navíc zabývala řadu let na profesionální úrovni, takže je v oboru odbornicí.
About me
I have provided an accommodation on different platformes for more than four years. I used to run a small apart hotel with my family in center of Prague. I have checked in more than hundreds of guests. We were We were among the 10 best rated accommodation in Prague according to booking.com.

Last online
3 days
Registration on Flatio
January 2024

Jana is a verified owner.
What does it mean?