Sign in as a tenant Sign in as a landlord Sign in as a company
Corvin R
95%
Corvin R.
Neighborhood hero
Experienced host
Budapest
Neighborhood hero
Experienced host
Show resume


Rating

Owner's overall rating
Myunggil S.
Myunggil S.
Before a year ago
Good for a month. Washing machine was only thing that didnt satisfy me. Other than that, it was good
default avatar
Anna S.
Before 30 days ago
A tulajdonos nagyon kedves, segítőkész és mindig elérhető, bármilyen jelzett problémára hamar reagált, a kijelentkezésnél rugalmas volt és tudtunk tovább maradni. A takarítónő szintén kedves és figyelmes, rugalmas. A lakás elhelyezkedése kedvező, kissé zajos nyitott ablak mellett. Sajnos azonban a lakás maga számunkra nem volt tökéletes. A konyha nem jól felszerelt, a mosógép hangos és régi típusú, a kanapé karfájától pereg a műbőr, tele volt vele a lakás és a karunk is, ha hozzáértünk. A takarítónőnek egy nem túl jó porszívója volt, így többszöri porszívózás után is hosszú fekete hajcsomók voltak a szőnyegen (biztosan nem a mieink). Emellett sajnos az erkély másik oldalán folyamatosan dohányzott a lakó, így a hálóban, ahol nincs légkondi, szinte sosem tudtunk szellőztetni. Ez természetesen nem a tulajdonosnak felróható körülmény. Összességében a lakás maga kellemes, az emberi oldallal abszolút meg vagyunk elégedve, de kissé lelakottnak érződött a lakás ezek miatt.
Peter T.
Peter T.
Before a year ago
The apartment is awesome. Very comfortable, nice, had everything that we needed. The host is very responsible, flexible and kind. Thank you!
Alexandra O.
Alexandra O.
Before 11 months ago
Minden rendben volt:) csak ajánlani tudom:)

References

No references are available so far
About me
We have several apartments available for short terms or for some months. Please contact us for more details. The apartments are in an elegant location, newly built houses with elevator and a view to Corvin setany the pedestrian street. The street is full of restaurants and cafes where you can enjoy breakfast or your dinner.
Your hobbies
You can enjoy shopping in the shopping mall next to you. You can try many restaurants and cafes all around you. There is a fitness centre next door with gym and fitness lessons. Metro and tram are a couple of minutes walk from you.

Last online
9 hours
Registration on Flatio
January 2019

Corvin is a verified owner.
What does it mean?